Een tentoonstelling!

Van echtgenoot kreeg ik voor mijn verjaardag een tentoonstelling in plaats van een feest. Ik had nl. de “pensioengerechtigde” leeftijd bereikt.
Door Corona zou het toch maar een feest in mineur geworden zijn, vandaar dat hij met dit idee op de proppen kwam.
Dit is het meest originele geschenk dat ik ooit gekregen heb!
Hij heeft een datum vastgelegd (11t/m 14 november 2021) en een ruimte in het Kollekasteel geboekt.

Dit is het Kollelasteel in Mariakerke bij Gent, op wandelafstand van ons huis. Wij gaan er soms een dagschotel  eten en het is altijd lekker en verzorgd.
De zalen die we mogen gebruiken bevinden zich op de eerste verdieping.

Echtgenootje zorgde ook voor de panelen, de verlichting, de verzekering, en ontwierp zelf de mooie flyer en affiche. Hij bestelde zomaar eventjes 5000 flyers en 50 affiches.

De quilts worden samen met de vriendinnen van het quiltcollege tentoongesteld. Gelukkig maar, want dit zou ik nooit alleen durven.
Het Quiltcollege is een groep van tien quiltende vriendinnen die al heel lang bestaat en waar letterlijk en figuurlijk geen speld tussen te krijgen is.
We hebben al eerder tentoongesteld in de abdij van Drongen tijdens “Van kunst door Drongen” en we hadden toen telkens veel succes met onze quilts.

Sinds enkele jaren maak ik ook gelliprints op papier en ook ecoprints . Echtgenootje vindt dat deze ook eens moeten getoond worden en natuurlijk heeft hij gelijk, het is nogal stom om daar zo veel tijd en energie in te steken en ze dan verborgen houden in een kaft.

Ondertussen ben ik nog druk bezig met het afwerken van drie quilts, nog zes weken en het is zo ver!
Ik zou zeggen: iedereen welkom!!!!!

 

 

 

 

11 gedachten over “Een tentoonstelling!

 1. Een origineel geschenk voor een ontwerpster van prachtige quilts edm. En wij vh Quiltcollege mogen daar mee van genieten…als dar niet fantastisch is!! Dankjewel daarvoor.

 2. Hi Catrien
  This is so wonderful! I hope lots of pictures will be taken so this special exhibit can be shared with California cousin and other family and friends further away. Beautiful venue. I printed the ‘flyer’ as memento for my Belgium album.
  Hugs,
  Diane

 3. Dag Catrien, inderdaad een prachtig en origineel geschenk én ook heel leuk dat we allemaal mogen meedoen, waarvoor veel dank. ☺️Want zeg nu zelf; we maken zulke mooie quilts en het is fijn als we daar eens mogen mee uitpakken.
  En zo kunnen we ook eens al jouw andere creaties “life” bewonderen. 🥰
  Het aftellen kan beginnen! 😊

  1. Inderdaad Chris, het wordt tijd dat onze quilts nog eens getoond worden, ze zijn mooi maar ook goed gemaakt en goed afgewerkt!

 4. Wat een cadeau Catrien 🤩 en wat een eer dat wij er ook mogen van meegenieten 😃 waarvoor dank zowel aan jou maar vooral ook aan de initiatiefnemer 😘 het weekend van 11 november staat extra aangeduid op de kalender we tellen de dagen af 😉

 5. Dag Catrien, een prachtig geschenk van uw ventje😍!! Ik ben blij er te mogen bij zijn. Ik kijk ook uit om je mooie werken live te zien 🤩 grtjes en bedankt 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.